Okul bahçesinde kitap okudular

İzmit Yarbay Refik Cesur İlkokulu’nda Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında bir araya gelen öğrenciler toplu halde kitap okudu

Okul bahçesinde kitap okudular
Haber albümü için resme tıklayın

Ayşe AYDIN - İzmit Yarbay Refik Cesur İlkokulu, Kütüphane Haftası’nda güzel bir etkinlik gerçekleştirdi. Öğrencilere kitap okuma sevgisinin aşılanması için etkinlik düzenlediklerini söyleyen Okul Müdürü Kerim Öz, “Hem öğrenciler hem de aileleri için bu tarz kitap okuma saatlerini yaygınlaştırmak istiyoruz” dedi.

‘OKUMA SAATLERİNİ YAYGINLAŞTIRACAĞIZ’

Kitap okuma etkinliği ile ilgili bilgi veren Okul Müdürü Kerim Öz, “Öğrencilerle kitap okuma etkinliğinde buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Okul genelinde tüm öğrencilere kitap sevgisini aşılama amacıyla kitap okuma etkinlikleri düzenliyoruz. Bizler, okulumuz olarak kitap okuma seferberliğine yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öğrenci ve anne babaları belirli günlerde Z-Kütüphanemizde buluşturarak ortaklaşa kitap okuma saatleri düzenliyoruz. Hem öğretmenlerimize hem de velilerimiz e ait olan 2 adet kütüphane kurduk. Hem öğrenciler hem de aileleri için bu tarz kitap okuma saatlerini yaygınlaştırmak istiyoruz” dedi.

05 Nis 2019 - 11:32 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.