Otoyoldaki cesedin kimliği halen belirlenemedi

Geçtiğimiz günlerde TEM Otoyolu Kartepe mevkiinde bulunan cesedin kimliği halen tespit edilemedi

21 Ocak Salı günü sabah saatlerinde Karayolları ekipleri TEM Otoyolu Kartepe Tepetarla mevkiinde temizlik yaptığı sırada yol kenarında içerisinde bir battaniye gördü. Karayolları görevlileri, battaniyeyi açtıklarında erkek cesedini görünce polise haber verdi. Şahsın elleri ve ayaklarının iple bağlanıp feci şekilde dövülerek öldürüldüğü ve yol kenarına atıldığı görüldü. Ölen kişinin 30-35 yaşlarında olduğu belirtilirken, kimliği belirlenemedi.

KAN ÖRNEKLERİ İNCELENDİ

Bulunan cesetten alınan kan örnekleri ve dokular detaylı inceleme yapılması için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cesedin kime ait olduğu aradan 8 gün geçmesine rağmen hala belirlenemedi. Polis ekipleri öldürülen şahsın kimliğinin belirlenmesi ve cinayeti işleyen kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

29 Oca 2020 - 16:59 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.