Özel Kocaeli Hastanesi hasta kayıtlarına başladı

Başiskele Yeniköy Merkez Mahallesi’nde hizmete giren Özel Kocaeli Hastanesi,hasta kayıtlarına başladı. 18 gün boyunca muayene ücreti alınmayacak

Özel Kocaeli Hastanesi hasta kayıtlarına başladı
Özel Kocaeli Hastanesi hasta kayıtlarına başladı
Haber albümü için resme tıklayın

Ayşe AYDIN - Başiskele Yeniköy Merkez Mahallesi’nde hizmete giren Özel Kocaeli Hastanesi, hasta kayıtlarına başladı. Hastanenin tanıtım toplantısına Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Ellialtı,Kadın doğum uzmanı Hilal Bayram, Ortopadi Uzmanı Ayhan Arpacı katıldı.Hastane, 7 Bin 500 metre kare alanda 24 saat acil, 4 ameliyathane, 2 doğumhane salonu, 21 yeni doğan yoğun bakım yatağı, 19 genel yoğun bakım yatağı ile 32 hekim, 300 kişilik personeli ile hizmet verecek.

‘AİLEMİZ BÜYÜYOR’

Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Ellialtı, "2002 yılında Dündar Rorf İş Merkezinde Merkez Polikliniği ismi ile 900 metre kare bir alanda İzmit merkezinde hizmete birkaç kişi ile başlamıştık. Bugün 30 kişiye ulaştık. 2011 yılında branş ünitelerini ve hizmet yapısını genişleterek Kocaeli halkına verdiği kaliteli sağlık hizmetini Kocaeli Tıp Merkezi ismini alarak 2 Bin 500 metre kare alanda devam etmiştir. 2016 yılından itibaren, halen hizmet verdiğimiz ve vermeye devam edeceğimiz Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı No:37 adresinde 5 Bin metrekare alanda Kocaeli Cerrahi Tıp Merkezi ismini aldı. 16 Temmuz'dan itibaren Başiskele Yeniköy’de 24 saat çocuk doktoru farkı ile Özel Kocaeli Hastanesi olarak ikinci bir adreste, daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

‘YENİ ATILIMLAR’

Sözlerini sürdüren Özel Kocaeli Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Ellialtı, “16 Temmuz tarihi itibari ile sağlık sektöründeki yeni atılımlarına Özel Kocaeli Hastanesi olarak bir yenisini daha ekledik.  Resmi açılışımızı bugün yapıyoruz. Özel Kocaeli Hastanesi ileriki aylarda açılış töreni yapacağız. Bu teşebbüsü yaparken ihtiyaç duyulan bir lokalizasyonu ve hizmet çeşitliliğini ön plana çıkarmayı amaçladık. Bu ilkeden hareketle bölgenin özellikle mesai saatleri dışında çocuk hastalıkları uzmanına ulaşmasındaki zorluğu dikkate alarak başlangıçtan itibaren 24 saat kesintisiz çocuk hastalıkları uzmanı bulundurarak hizmete başladık” ifadelerini kullandı.

‘18 GÜN MUAYENE ÜCRETİ ALINMAYACAK’

Ellialtı, “Bunun yanında Özel Kocaeli Hastanesi Başiskele, Yeniköy’de 7 Bin 500 metre kare alanda 5 katlı binası, 24 saat acil, 4 ameliyathane, 2 doğumhane salonu, 21 yeni doğan yoğun bakım yatağı, 19 genel yoğun bakım yatağı, tek kişilik ve süit odalardan oluşan 35 yatak dağılımı ile toplamda 75 yatak kapasitesi, 21 branş, 32 hekim, 300 kişilik personeli ile hizmete başlamıştır. Hastanemizde günlük bin kişilik poliklinik kapasitesi mevcut. 18 gün boyunca buraya gelen hastalardan özel muayene ücreti alınmayacak. Binamız mevcuttu burası 8 ay da oluştu. Devlet Memurları, Emekli Sandığı çalışanları, Bağ-Kur ve SGK ile anlaşmalarını tamamlayan Özel Kocaeli Hastanesi Tüm Sosyal Güvenlik kuruluşları mensuplarına, özel sağlık sigortası kurum anlaşmaları ile hastalara hastane de hizmet vermeye devam edecek” dedi.

HASTANE HİZMETLERİ

Acil Servis, Ağız ve Diş Sağlığı, Anestezi ve Reanimasyon. Beslenme ve Diyet, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Cildiye,Çocuk Sağlığı Hastalıkları, Dahiliye, Enfeksiyon Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon,Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kardiyoloji,Kulak-Burun-Boğaz, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, Radyoloji, Psikiyatri, Üroloji, Yeni Doğan Yoğun Bakım, Yoğun Bakım,24 Saat Çocuk Hastalıkları Uzmanı. 

16 Tem 2018 - 16:45 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Serkan - Sorum olacak muayene ücreti ne kadarSorum olacak muayene ücreti ne kadar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Temmuz 16:45