Özlü’den Çakmak ve Gündoğdu’ya ziyaret

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilk önce Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği’ne getirilen Yaşar Çakmak’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

İŞBİRLİĞİ VURGUSU YAPILDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO (Elektrik Gaz Otobüs) eski Genel Müdürlüğü görevinin ardından Büyükşehir Belediye Genel Sekreterliği görevine getirilen Balamir Gündoğdu’ya da hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Yasin Özlü, yeni görevinin kendisi ve Kocaeli için hayırlı olmasını temenni etti. Ziyaretlerde Kocaeli ve Başiskele ile ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulurken işbirliği vurgusu yapıldı.

11 Tem 2019 - 16:26 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.