Pirelli Anadolu TEKNOFEST'te 2. oldu

Kartepe Pirelli Anadolu Lisesi öğrencileri TEKNOFEST'te ikincilik ödülünü aldı ve önce İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek'i daha sonrada Kaymakam Altuğ Çağlar'ı makamında ziyaret ettiler

Pirelli Anadolu TEKNOFEST'te 2. oldu
Pirelli Anadolu TEKNOFEST'te 2. oldu
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Kartepe Pirelli Anadolu Lisesi öğrencileri İstanbul'da düzenlenen yenilikçi projelerin yarıştığı TEKNOFEST İnsansız Sualtı Sistemleri yarışmasında 2. olarak büyük bir başarı elde ettiler. ‘Robotik Fetih 1453’ kategorisinde ise jüri özel ödülüne layık görüldüler. Danışman Öğretmen İsmet Kılıç ile birlikte TEKNOFEST'e katılan Kartepe Pirelli Anadolu Lisesi öğrencilerinin ikincilik başarısını paylaşan Okul Müdürü Ahmet Güzeldal öğrencileri kutladı.

ÖNCE DİLEK SONRA ÇAĞLAR

Teknofest'te elde ettiği başarı sonucunda Kartepe Pirelli Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ahmet Güzeldal ve okulun robot kulübü ekibi ROBOPAL önce Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek'i ziyaret ettiler. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü ile birlikte Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar'ı makamında ziyaret ettiler. Öğrenciler ile samimi bir sohbet yapan Kaymakam Altuğ Çağlar, Kartepe Pirelli Anadolu Lisesi öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik etti ve başarılarının devamını beklediğini söyledi. n Merve ÖĞ

24 Eyl 2019 - 12:41 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.