Pizzayı yetiştirirken canından oluyordu

Karamürsel'de bir pizza firmasının şubesinde kurye olarak çalışan 19 yaşındaki genç, motosikletle siparişleri yetiştirmeye çalışırken geçirdiği trafik kazası sonucu yaralandı

Olay, Karamürsel Kayacık Mahallesi Rauf Denktaş Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; bir pizza firmasının şubesinde kurye olarak çalışan 19 yaşındaki Yusuf Y. kullandığı motosikletle, sürücüsünün adı öğrenilemeyen 41 KK 501 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Yusuf Y. takla atarak yola fırladı. Yaralı gence çevredeki vatandaşlar yardım ederken, daha sonra sağlık ekiplerine haber verildi.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralı genç ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı gencin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Kaza sonrası olay yerinde toplanan vatandaşlar, özellikle kaza yapan firmaya ait motosikletlerin kısa sürede pizza yetiştirmek için çok süratli bir şekilde yoldan geçtiklerini öne sürdüler.

15 Şub 2019 - 15:34 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.