Proje üreten eğitimcilere sertifika

Kurum idarecileri ve öğretmenlerin bir araya gelerek öğrencileri için aktiviteler düzenlediği program kapsamında başarılı olanlara sertifika verildi

Geçtiğimiz yıl içeresinde ilimize bağlı okullarda görev yapan personellerin geliştirdikleri projeler UDS (Ulusal Destek Servisi) kriterlerini karşılayarak ‘Avrupa ve Ulusal Kalite’ belgesi almaya hak kazandı. Erasmus+’a sıkı bir şekilde entegre ettirilen eTwinning programı kapsamında başarılı olan kurum idarecileri ve öğretmenlere İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Çelik tarafından sertifikaları takdim edildi. Sertifika programına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Doğan da katıldı.

eTWİNNİNG NEDİR?

Avrupa’daki tüm okullar için oluşturulmuş bir topluluk olan eTwinning; iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak, öğrenme topluluğunun bir parçası olmak için Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler vb.) yönelik bir platform sunmaktadır. Program kapsamında 198 Bin 195 okulda 721 Bin 482 öğretmen 95 Bin 184 proje üretti. Ayşe AYDIN

17 Eki 2019 - 15:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.