PTT sözleşmeli personel alacak

PTT, Kocaeli’de 86 sözleşmeli personel istihdam edeceğini duyurdu

PTT'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, çeşitli branşlarda idari hizmet sözleşmeli personel olarak 3 bin 534 personel alınacağı duyuruldu. 3 bin 534 sözleşmeli personelin 86’sı Kocaeli’de istihdam edilecek.  PTT’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Şirketimiz Merkez ve Taşra Teşkilatına 657 sayılı Kanun ve diğer kanunların sözleşmeli personel hakkındaki hükümlerine tabi olmaksızın Bakanlar Kurulunca 4.10.2013 tarih ve 28785 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren ‘Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinde Çalıştırılacak İdari Hizmet Sözleşmeli Personel Hakkında Yönetmelik’ hükümleri uyarınca istihdam İdari Hizmet Sözleşmeli Personel alınacaktır” denildi.

EN AZ YÜKSEK OKUL MEZUNU

Başvuru için gerekli şartları taşıyan adayların internet üzerinden gerekli ön başvuruları yapması gerekiyor. Çeşitli branşlarda işe alınacak personelin en az yüksek okul mezunu olması isteniyor. Kocaeli’de istihdam edilecek 86 personelin 31’i Dağıtım ve Toplama Merkezi’nde, 55’i ise ilçelerde bulunan postanelerin gişelerinde görevlendirilecek. Türkiye genelinde ise toplamda 3 bin 534 personel istihdam edilecek

17 Eki 2013 - 11:51 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.