Recep Öztürk’ten İMO’ya iade-i ziyaret

Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk İMO Şube Başkanı Tolga Ok ve yönetimine iadeyi ziyaret gerçekleştirdi

Recep Öztürk’ten İMO’ya iade-i ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın

Kerim ÇELİK - Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve yönetimi İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok’un kendilerine gerçekleştirdikleri ziyaretinden dolayı Ok’a makamında iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Toplantıda başkanlar birlikte yapılabilecek çalışmalar, önümüzdeki süreçte neler yapılacağı ve genel durum hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ok, Üyelerimiz için neler yapabiliriz noktasında STK ve Odalarımız ile bir araya gelerek birlikte olmaya özen gösteriyoruz açıklamasında bulundu.

‘SİZLERİ AĞIRLAMAKTAN ÇOK MUTLUYUM’

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten, İMO Kocaeli Başkanı Tolga Ok, “Şubemize yapmış olduğunuz nazik  ziyaretinizden dolayı Körfez Ticaret Odası Başkanımız aynı zamanda şubemizin değerli üyesi olan Recep Öztürk beyefendiye ve siz değerli oda yönetimine teşekkür ediyorum. Bugün burada sizleri ağırlamaktan dolayı çok mutluyum. 

27 Tem 2018 - 14:18 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.