ROMATEM’den CP’li çocuklara kahvaltı

Özel Kocaeli ROMATEM Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Yönetimi, ilimizde özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören CP’li (doğuştan engelli) çocuklara yönelik kahvaltı düzenledi.

2006’dan beri ilimizde hizmet veren Özel Kocaeli ROMATEM Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Yönetimi, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören çocuklar ve ailelerine yönelik kahvaltı programı gerçekleştirdi. Hastanede düzenlenen kahvaltılı programa Başhekim İmdat Özkul, İşletme Direktörü Gülhan Taner, Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Çiğdem Erkut, Yeşildoğa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Yenidoğan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Kocaeli Rehabilitasyon Merkezi’ne bağlı çocuklar ve aileleri katılım sağladı.

‘FARK ÜCRETİ ALMIYORUZ’

Kahvaltının sonunda kısa bir açıklama yapan İşletme Direktörü Gülhan Taner, “Bugünkü etkinliğimiz özel eğitim merkezimizde nörolojik tedaviye ihtiyacı olan çocuklarımıza, hastalarımıza alabilecekleri tedaviye yönelik bilgilendirme yapmak, aldıkları sınırlı tedavilere ilaveten ROMATEM Hastanesi’ndeki robotik tedaviden yararlanma fizik tedavi rehabilitasyonun yanı sıra hidroterapi dediğimiz havuz tedavisinden yararlanabileceklerini kendilerine tanıtmak, anlatmak. Bunların yanı sıra onlarla güzel vakit geçirmek istedik. Ayrıca şu anda SGK kapsamındaki hastalarımızdan herhangi bir fark ücreti alınmadan tedavi hizmetlerinden yararlanıyorlar” şeklinde konuştu.

‘HEDEFİMİZ DAHA FAZLA ÇOCUĞA ULAŞMAK’

Taner, “Şu anda 48 CP’li (doğuştan engelli) çocuğa sağlık hizmeti veriyoruz hedefimiz daha fazla çocuğa ulaşıp hizmetlerimizden yararlanmalarını sağlamak. Fizyoterapi, robotik tedaviler, iş ve uğraşı tedavisi, havuz tedavisi ve ayrıca konuşmada güçlük çeken çocuklarımıza konuşma terapisi yutma rehabilitasyonu hizmetleri sağlıyoruz. Bu programlarımızın devamı gelecek. Yetişkin yaştaki hastalarımıza yönelik de etkinlik yapmayı düşünüyoruz” ifadelerine yer verdi. Programda çocuklara renkli balonlar dağıtıldı.

Bilal ÇIĞRIM

15 Ara 2016 - 19:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.