Şanbaz Yıldız’ın acı günü

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın amcası vefat etti

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın amcası İskender Yıldız Ankara’da vefat etti. İskender Yıldız’ın cenaze bilgileri henüz netleşmedi. Yıldız, vefat haberiyle ilgili duygulandıran bir paylaşım yaptı. Yıldız, şunları kaydetti: "Bunca çırpınışın, mücadelenin ve herşeyin sonu muhakkak ki ölüm. Hatta ve hatta hayatın tek gerçeği ölüm... Biricik dünya iyisi AMCAM, sana hiç yakışmadı desem de konduramasam da gerçek olan ölüme gidişin çok erken, çok acı oldu. Ruhun şad, mekanın cennet olsun..." Çağdaş Kocaeli Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyoruz.

20 Şub 2020 - 10:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.