Şayir: Üzerimize düşen desteği vermeye hazırız

Dilovası Belediyesi ve Türk Kızılayı ortaklığından Elazığ’da yaşanan deprem için yardım kampanyası düzenlendi

Elazığ’da dün yaşanan deprem felaketi sonrası tüm yurtta seferberlik başlatılırken, Dilovası Belediyesi’nde Elazığ’da ki vatandaşlar için Türk Kızılayı ile birlikte yardım kampanyası başlattı. Elazığ’da ki mağdur vatandaşlar için başlattığı kampanya da kışlık giyecek, battaniye ve gıda yardımı başlatırken, destek olmak isteyen vatandaşların 27 Ocak Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’ne ulaştırmaları istendi.

YOĞUN TALEP ÜZERİNE KAMPANYA

Konuyla ilgili açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Elazığ ilimizde ne yazık ki üzücü bir deprem faciası yaşanmıştır. Oradaki vatandaşlarımız için gün birlik olma günüdür. Biz Dilovası olarak üzerimize düşen her türlü desteği vermeye hazırız, devlet büyüklerimizin yardıma ihtiyaç olmadığını söylemlerine rağmen vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine biz kampanya başlattık. İnşallah pazartesi günü topladığımız yardımları Elazığ’da ki vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm Elazığlı hemşerilerimize başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz” dedi. İHA

26 Oca 2020 - 15:59 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.