Seçilmiş müftüden ziyaretler

Yunanistan İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, sırasıyla Vali Hüseyin Aksoy, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ı makamlarında ziyaret etti

Seçilmiş müftüden ziyaretler
Haber albümü için resme tıklayın

Yunanistan İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, Batı Trakya Türkleri Dernek Başkanı Lütfi Bodur, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Hüseyin Aksoy’a nezaket ziyaretinde bulunarak, kabullerinden dolayı teşekkür ettiler.

VALİ TEŞEKKÜR ETTİ

Vali Hüseyin Aksoy ise Yunanistan İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, Batı Trakya Türkleri Dernek Başkanı Lütfi Bodur ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

DOĞAN’A AYASOFYA TABLOSU

Mete ve beraberindekiler daha sonra Başkan Doğan’a gitti. Doğan, makamında gerçekleşen ziyarette müftü yardımcısı Ahmet Hraloğlu, Batı Trakya Türkleri Dernek Başkanı Lütfi Bodur, dernek yönetim kurulu üyeleri Yüksel Öztürk, Selahattin Durmuş, Remzi Güneş, Sedat Küçük ve Musa Çolak da yer aldılar. Belediye meclis üyesi İbrahim Elgin’in de hazır bulundu ziyarette Yunanistan’ın seçilmiş İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, Başkan Doğan’a Ayasofya Camii’nin tablosunu hediye etti.

SARIBAY’A ZİYARET

İskeçe’nin seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete ve beraberindekiler daha sonra CHP İl Örgütü’nü ziyaret etti. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Saymanı Naim Keskin, İl Bilişim Sorumlusu Metin Düzgün, İl Başkan Yardımcıları Selim Yıldız, Bilgi Dehmen ve Sabriye Şahin’in hazır bulunduğu ziyarette İskeçe’de süren seçilmiş ve atanmış müftülük tartışması masaya yatırıldı.

16 Eki 2018 - 16:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.