‘Seçimden seçime halk adamı oluyorlar’

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, Yeniköy’de kurulan Hanlı Pazar’ı ziyaret etti

Alış-veriş yapan vatandaş ve esnafla sohbet eden Mutlu, “Aday olana kadar vatandaşla kahvede oturup çay içmeyenler seçim dönemi vatandaşla aynı masada görülüyor, seçimden seçime halk adamı oluyorlar” diye konuştu

‘MİLLETİN SIRTINA YÜK OLURLAR’

Pazara inip alışveriş yapmayan halkın halinden anlamaz diye konuşan Mutlu “Fildişi kulelerinden halka bakanlar bu gün halkın içinde olmaktan, gönül belediyeciliği yapmaktan bahsediyor. Seçim çalışmalarını kamu kurumlarına yük edenler, kamu şirketlerinin sponsorluğunda seçim çalışması yapanlar göreve geldiklerinde milletin sırtına yük olurlar. Başkanlık yaparken ne kadar halk adamı olacağınız başkan olmadan ne kadar halkın içinde olduğunuzla ölçülür. Aday olana kadar kahvede vatandaş ile çay içmeyen, aracını bırakıp sokakta gezmeyen, cenazemizde, düğünümüzde olmayanlar şimdi tüm Başiskele'yi kucaklamaktan bahsetmesin” dedi.

‘BİZLER TARİHİN EN ŞEREFLİ MİLLETİYİZ’

Yeniköy’de kurulan pazarı dolaşan Saadet Partisi adayı Zafer Mutlu pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile sohbet etti. Yaşanılan ekonomik krizin vatandaşın belini büktüğünü ifade eden Mutlu “Türkiye’miz çok daha zor günleri atlattı. Bu millet yedi düvele karşı boyun eğmemiş aziz bir millettir. En zor zamanlarda birlik olmasını bilmiş ve namerde boyun eğmemiştir. Bizler tarihin en şanlı en şerefli milletiyiz. Allah’ın izni ile bu zorlukları da ülke olarak hep beraber el ele vererek aşacağız” dedi.

MECLİS ÜYELERİ EŞLİK ETTİ

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu’ya pazar ziyaretinde meclis üyesi adayları da eşlik etti. Pazarda alışveriş yapan çevre sakinleriyle selamlaşan ve kısa sohbetler yapma imkânı bulan Mutlu’ya teveccüh görülmeye değerdi. 31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldığını belirten Mutlu, son ana kadar herkese ulaşmaya gayret edeceklerini ve israfa dur demek için destek isteyeceklerini söyledi.

22 Mar 2019 - 12:15 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Kemal Erdem - Zafer bey ben sizi gerçekten dürüst zannetmiştim.Başiskele li olmadığınızı bu kadar da açık belli etmeyin bari.Resmen YALAN konuşuyorsunuz.Zafer bey ben sizi gerçekten dürüst zannetmiştim.Başiskele li olmadığınızı bu kadar da açık belli etmeyin bari.Resmen YALAN konuşuyorsunuz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 12:15