SEDAŞ sosyal medyadan bilgilendiriyor

SEDAŞ sosyal medyadan bilgilendiriyor

SEDAŞ sosyal medyadan bilgilendiriyor
Haber albümü için resme tıklayın

SEDAŞ sosyal medya hesaplarında, günlük hayatımızın olmazsa olmazı, modern hayatın bütün kolaylıklarını kullanmamızı sağlayan elektrik enerjisinin, güvenli kullanımı ve olası iş kazalarında alınabilecek önlemler ile ilgili yayınladığı videolarla paydaşlarını bilgilendirmeye devam ediyor. Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) elektrikle ilgili makine, teçhizat ve elektronik aletlerle direk temas halinde olunması sırasında, uygun koşullar sağlanmadığında ve gerekli güvenlik önlemleri alınmadığında, büyük riskler oluşabileceği ve kazalar yaşanabileceği hakkında sosyal medya hesaplarında yayınladığı videolar ile uyarılarda bulunuyor. Bu videolarda elektrik çarpmalarında neler yapılabileceği, alınacak önlemler ile ilgili bilgiler de yer alıyor. SEDAŞ’ın sosyal medya hesaplarından paydaşları için yayıma aldığı videoyu izleyebilir, SEDAŞ ile ilgili güncel haberleri, gelişmeleri, duyuruları SEDAŞ’ın sosyal medya adresleri üzerinden takip edebilirsiniz.

16 Eki 2018 - 17:36 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.