SEDAŞ’tan ‘İhbar Edin’ çağrısı

SEDAŞ bazı yerlerde armatürlere silahlı saldırıyla zarar verildiğini belirledi

SEDAŞ’ın 186 Çağrı merkezine gelen sokak aydınlatma arıza bildirimleri yerinde incelendiğinde, armatürlere kurşun sıkan kişilerin aynı yerde benzer girişimde bulunmaması ve önlem alınması için  vatandaşlar suç duyurusunda bulunacaklar.  Armatürlere, silahla kurşun atan ve lambalara zarar vererek, sokaklarda karanlık bölgeler oluşturan kimliği belirsiz kişiler hakkında güvenlik güçlerine ihbarda bulunacaklarını belirten Gebze Kargalı mahallesindeki vatandaşlar; “Sokak lambasını kurşunla parçalayan, şehir magandalarının, art niyetli kişiler olduklarını, öncelikle silah kullanarak, halkın aydınlatma hizmeti almasını engellediklerini görüyoruz. Ve bu durumu kınıyoruz. Herkes sokağının aydınlatılmasını isterken bu kişiler kurşun atarak sokağımızı karartıyorlarsa, bu kişilerin kötü niyetli olduklarını düşünüyor ve tedbir alınmasını istiyoruz” dediler. SEDAŞ yetkilileri, Gebze Kargalı mahallesi muhtarlığına da bilgi verildiğini, her bir armatürün ve lambanın kamu malı olduğunu ve kamu kaynakları ile  alınarak takıldığını belirtirken, “Bu armatürlerde, tüyü bitmedik yetimin hakkı var. Aydınlatma armatürlerine silahla zarar verenleri 156 Jandarma İmdat Hattına ihbar edin. Arızalı lambaları da Alo 186 Çağrı Merkezimize bildirin” dedi.

18 Oca 2019 - 15:24 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.