‘Şehitlerimizin emanetisiniz’

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, 15 Temmuz kahramanı şehitlerimizin aileleri ile bir araya geldiği buluşmada, milletimizin sergilediği şanlı destana vurgu yaptı

15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında şehit olan kahramanlarımız Ömer Halisdemir’in kardeşi Soner Halisdemir ve yine darbe girişiminde şehit olan ikiz kardeşler, Ahmet ve Mehmet Oruç'un babası Ali Oruç, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret etti. AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette konuklarına teşekkür eden Başkan Aygün, 15 Temmuz destanına vurgu yaparak, “Milletimiz, iradesine sahip çıkarak yazdığı büyük destanla 15 Temmuz hain darbe girişimini geri püskürttü. Şehitlerimiz vatanımızın birliği ve geleceği için şehadete yürüdü. Bu uğurda Ömer Halisdemir, Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler ile birlikte nice evlatlarımız o gece canlarını siper ederek şehit oldu. Ülkemizin geleceği için bir an bile gözünü kırpmadan canlarını veren tüm şehitlerimize ve gazilerimize minnet borçluyuz. Rabbim şehitlerimizin mekanını cennet eylesin. Siz kıymetli konuklarımız bize şehitlerimizin emanetisiniz” dedi.

22 May 2019 - 12:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.