Semt Konakları’nda yeni kayıtlar başladı

Başiskele Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla Başiskeleliler’in yaşam boyu eğitimine destek vermeye devam ediyor. Semt konaklarında yeni dönem kayıtları bugün başladı

Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce yürütülen ve eğitmenlerin Halk Eğitim işbirliğiyle temin edildiği kurslara başvurular bugün itibariyle alınmaya başlandı. Başiskele’nin dört bir köşesinde açılan semt konaklarında her yıl olduğu gibi bu yıl da dikiş, el nakışı, iğne oyası, takı tasarım, mefruşat, keçe yapımı, Kur’an-ı Kerim kurslarından yoğun talep görülmesi bekleniyor.

ÇOCUKLARA AKIL OYUNLARI VE UYGULAMALI TİYATRO KURSLARI

Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü’nün de talimatıyla yaz döneminde Vezirçiftliği Semt Konağında ilki gerçekleştirilen ve çocuklar büyük rağbet gören akıl oyunları etkinliğinin yeni etkinlik takviminde tüm semt konaklarında açılması planlanıyor. Yine çocuklar için talepler doğrultusunda semt konaklarında uygulamalı tiyatro kursları da açılacak. Yeni dönemde açılacak kurslara kayıtlar birebir semt konaklarında oluşturulan formlar doldurularak alınacak ve 15 Eylül’de sona erecek, eğitimlerin ise Ekim ayı başında başlanması öngörülüyor.

20 Ağu 2019 - 15:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.