Sen ne güzel adamsın Kaymakam Bey

5 yıl süreyle İzmit'te kaymakamlık görevini başarıyla yapıp gönüllerde taht kuran Ersin Emiroğlu, şu anda kaymakam olarak görev yaptığı Silifke’de de gönüllere giriyor

Kaymakam Ersin Emiroğlu’nu takip etmek, sosyal medyada ne paylaşacak diye merak etmek çok zevkli. Bazen öyle içten şeyler paylaşıyor ki; gerçekten duygulandırıyor insanları. O bildik, eski tip ciddi kaşları çatık devlet adamı, yönetici profilinden kendini sıyırmış. Daha renkli, vatandaşlara sarılıp gülen, onlarla şakalaşırken mutlu olan bir kaymakam. Tam bir Anadolu evladı. Bunları niye yazdığımızı fotoğraflarda anlayacaksınız. Şimdi fotoğraflara bakıp ‘Ne güzel, helal olsun’ diyeceksiniz.

Emiroğlu, “2019'un son iş gününü Huzurevimizde kalan büyüklerimizle bitirirken, 2020'nin ilk iş günün de özel çocuklarımızın eğitim gördüğü Uygulama Merkezlerimizde olduk. Gönül aldık, dua aldık, sevgi aldık; çok şükür zenginliğimizi arttırdık” diyerek o anları paylaştı.

E ne diyelim sen çok yaşa Kaymakam Bey… Evin BOZKURT

03 Oca 2020 - 11:34 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.