Sevde bebek hayatını kaybetti

Akçakent Konutları’nda 10 kattan düşerek ağır yaralanan 1.5 yaşındaki Sevde bebek dün gece saatlerde hayatını kaybetti.

İzmit Topçular Mahallesi’nde bulunan Akçakent Konutları B-1 blok daire 41 adresinde ikamet eden Coşkun – Selime Demirci çiftinin iki çocuğundan biri olan 1.5 yaşındaki kızları Sevde Demirci, Perşembe akşamı anne ve babasının dalgınlığından istifade ederek balkona çıkmış, sonrasında ise balkondaki sandalyeye çıkınca 10. kattan yere düşmüştü. Olayın ardından önce Kocaeli Devlet Hastanesi’ne ardından ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan küçük Sevde gece saatlerinde hayatını kaybetti.

Bebeğin ölümü ailesini acıya boğarken bebeğin cenazesi öğlen namazı ardından İzmit Asri Mezarlığı'na defnedildi.

25 May 2014 - 09:22 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.