Sibel Gönül’den Turan’a ziyaret

23 - 24 Dönem AK Parti Kocaeli Milletvekili ve geçmiş dönem Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Sibel Gönül, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu

Bir taraftan yeni dönemde hayata geçireceği projelerle ilgili çalışmaları yürüten Başkan Turan, diğer yandan kentin dinamikleri ile bir araya gelerek istişareye devam ediyor. Turan’ı ziyaret eden isimlerden biri de 23 - 24 Dönem AK Parti Kocaeli Milletvekili ve geçmiş dönem Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Sibel Gönül oldu. Gönül, bir süre sohbet edip karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğu Turan’ı, 31 Mart seçimlerindeki başarısından dolayı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. Turan, nazik ziyareti dolayısıyla Gönül’e teşekkürlerini ileterek, yeni dönemde Kandıra’nın birçok projeye ve çeşitli kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacağının vurgusunu yaptı.

17 May 2019 - 14:29 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.