Söğüt, projeleri yerinde inceledi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Sarnıç Han, İlimtepe Kültür Merkezi ve Hacı Osman Mahallesi’nde yapımı devam eden cami inşaatı projesini inceledi, çalışmalar hakkında bilgi aldı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan ve Faruk Denli ile birlikte bölgede yapımı devam eden projelerde incelemelerde bulundu. İlk olarak geçtiğimiz günlerde tapuların teslimi gerçekleştirilen Sarnıç Han’da incelemelerde bulunan Başkan Şener Söğüt, çevre düzenlemesi ve hemen yan tarafında Ağadere’nin yükünü hafifletmek adına hayata geçirilen Dalyan Sokak’taki çalışmaları inceledi.

İLİMTEPE İÇİN ÖNEMLİ

Başkan Şener Söğüt daha sonra İlimtepe’de yapımı tamamlanan, iç tefrişat çalışmalarında da sona gelinen İlimtepe Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Şener Söğüt, daha sonra Hacı Osman Mahallesi’nde ‘Amasyalılar Mahallesi’ olarak da bilinen otobanın üst kısmında yapımında sona gelinen cami inşaatını inceledi.

HALKIMIZ TALEP ETTİ, YAPTIK

Vatandaşların talepleri sonrasında çalışmanın başlatıldığını belirten Başkan Şener Söğüt, “Göreve geldiğimiz de devam eden projelere öncelik vereceğimizi belirtmiştik. Cami projemiz de bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda başlatılmıştı. Bizler de kısa süre içerisinde tamamlayacağız ve halkımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

29 Oca 2020 - 17:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.