İzmit’te Anneler Günü hareketliliği

Anneler Günü İzmit’te alışverişi canlandırarak çarşı esnafının yüzünü güldürdü

Yarın Anneler Günü. Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü’nü annesine hediye alarak kutlamak isteyenler İzmit’te alışverişi canlandırdı. Çarşı esnafının Anneler Günü’ne özel kampanyaları ile canlanan alışverişte ayakkabı ve elbise satan dükkanlara rağbet olduğu görüldü

FİYATLAR YARIYA DÜŞTÜ

Anneler Günü’nün annesine alacağı hediye ile kutlamak isteyenler İzmit esnafının yüzünü güldürdü. Haftalar öncesinden başlayan kampanyalar ile ayakkabı, elbise, ziynet eşyası, saat, hediyelik eşya, mutfak gereçleri gibi birçok üründe fiyatlar yarıya kadar düşürüldü. Gün boyu hareketin yaşandığı çarşıda kuyumcular da geç saatlere kadar mesai yaptı. Çarşıda en çok ayakkabı ve elbise satan mağazalarda hareketlilik yaşandığı gözlendi.

10 May 2014 - 14:42 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.