Ulaşım bayram boyunca ücretsiz

Büyükşehir, Kurban Bayramı süresince kara ve deniz ulaşımında ücretsiz hizmet verecek.

Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince vatandaşların dost ve akrabalarıyla bir araya gelebilmelerini sağlamak amacıyla ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Kurban Bayramı’nın başladığı 12 Eylül Pazartesi gününden itibaren vatandaşlar ücretsiz ulaşımdan yararlanacak. Vatandaşlar ücretsiz ulaşımdan Kurban Bayramı’nın sona erdiği 15 Eylül Perşembe gününe kadar faydalanabilecek. Vatandaşların memnuniyetini kazanan hizmet hem kara hem de deniz ulaşımında geçerli olacak. Ücretsiz ulaşıma 200 numaralı İzmit-Tuzla hattı dahil olmayacak.

Öte yandan Kurban Bayramı süresince 200 (İzmit-Tuzla) ve 305 (Dilovası-İzmit) numaralı hatlar hafta içinde olduğu gibi aynı saat ve seferlerde hizmet verecek.

09 Eyl 2016 - 15:18 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.