Rotary eşlerinden anlamlı proje

Rotary eşlerinden anlamlı proje

Mevcut başkan Yavuz Ulugün’ün eşi Hacer Ulugün, eski kulüp başkanı Haluk Ulusoy’un eşi Şebnem Ulusoy, Rotary Bölge Başkanı eşi Nur Albak, Bölge Saymanı eşi Nesrin Ergene, üye eşleri Tuğba Ciğerdelen, Aylin Pekdemir, Sibel Önem’in de aralarında bulunduğu isimler kendi aralarında yaptıkları yardımla, zihinsel ve bedensel 39 çocuğun bulunduğu kurama yepyeni bir mutfak kazandırdı.

VATANDAŞ SAĞDUYULU OLMALI

Kocaeli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü’nü temsilen ise açılış töreninde Rehabilitasyon Merkezi Müdürü İlhan Toğrul, Müdür Yardımcısı Ebru Aygün Dilek yer aldı. Kahvaltılı program öncesinde konuşma yapan Mevcut başkan Yavuz Ulugün’ün eşi Hacer Ulugün, “Rotary Kulüp olarak rehabilitasyon merkezi ve içerisinde yaşayanlar için elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Bugün de çocuklarımız kendilerini evlerinde gibi hissetsin diye sanayi tipi olan mutfağı ev tipine dönüştürdük. İzmit Rotary Kulübü eşleri tarafından çocuklarımıza armağanımızdır. Sağlıklı günlerde kullanmalarını diliyorum. Biz bu merkezin her zaman yanındayız. Bu konuda vatandaşlarımızın daha sağduyulu davranmalarını bekliyoruz” dedi.

‘BAŞTAN YARATTINIZ’

Ulugün’ün ardından konuşan rehabilitasyon merkezi müdürü İlhan Toğrul ise, “2013 yılında buraya gelmiş olmamla Rotary Kulüp ile tanıştık. Şebnem Ulusoy’un bize sağladığı büyük desteğin ardından şimdi de yolumuza yeni başkanımızın eşi Hacer Ulugün ile devam ediyoruz. Ben kurumum adına sizlere minnet borçluyum. Yetişkin bölümünü, bilhassa da çocuk bölümünü baştan yarattınız” dedi. Ardından kurdele kesimine geçildi.

01 Şub 2017 - 15:29 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.