İnönü’de gece mesaisi

İzmit şehir merkezindeki işleri uzun süredir ihmal eden, sadece tramvay yoluna odaklanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, nihayet kent için önemli bir çalışma başlattı

Büyükşehir Belediyesi, İzmit İnönü Caddesi’nin Devlet Hastanesi ile Orduevi arasındaki bölümünü yeniden asfaltlıyor. Fen İşleri ekipleri, şehir merkezindeki trafiği daha fazla aksatmamak için bu çalışmayı gece yarısından sonra yapacak. Önceki gece 33 araç, 40 kişilik ekip, gece yarısı 24.00 ile sabaha karşı saat 06.00 arasında Kocaeli Devlet Hastanesi önünden eski asfaltı sökme çalışmasını başlattı. Çalışmalar 5 gün boyunca sadece gece devam edecek. İnönü Caddesi önümüzdeki hafta sonundan önce pırıl pırıl asfaltlanmış olacak.

21 Ağu 2016 - 13:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.