Minik öğrenciler sinemayla tanıştı

Kandıra Selma-Orhon Atameriç Anaokulu’nun minik öğrencileri, ilk kez sinema izlemenin keyfini yaşadı

Kandıra Selma-Orhon Atameriç Anaokulu yönetimi, minik öğrencileri için sinemayla tanışma etkinliği düzenledi. Öğretmenleri nezaretinde ilk kez sinema ile tanışan 120 öğrenci, Yelken Sineması’nda son zamanların en sevilen animasyonlarından olan Buz Devri 5 ve İyi Dinozor filmlerini izledi. Eğlenceli animasyon filmini ilgiyle izleyen miniklere patlamış mısır da ikram edildi. Sosyal faaliyetlere önem verdiklerini ifade eden Okul Müdürü Serhat Özkaya, öğrencilerin gelişimine katkı sunan bu tür etkinliklere devam edeceklerini söyledi.

08 Kas 2016 - 15:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.