Otomobilden kaçan motosiklet, yayaya çarptı

İzmit’te, önündeki aracın ani fren yapması sonucu, araca çarpmamak için manevra yapan motosiklet sürücüsü, yol kenarındaki kadına çarptı. Motosikletin çarptığı genç kadın yaralandı

Kaza, Karabaş Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Caddesi'nde seyir halinde olan Serhat K. idaresindeki 41 SC 671 plakalı motosiklet, önündeki otomobilin ani fren yapması üzerine manevra yaparak yolun sağına geçmek istedi. Ani manevra yapan motosiklet bir anda kontrolden çıkarak yol kenarında bekleyen Öznur C. (25) adlı kadına çaptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Öznur C., yol kenarında bulunan kafelerin önüne düşerek yaralandı. Geçirdiği şokla uzun süre ağlayan genç kadına ilk müdahaleyi kazanın olduğu yere yakın kafede oturan vatandaşlar yaptı. Yaralı kadın daha sonra olay yerine çağrılan ambulans ile Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öznur C., hastanede tedavi altına alınırken, kazaya karışan motosiklet sürücüsü Serhat K. ise ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

10 Eki 2016 - 16:32 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.