Meclis Üyesi Umutlu, ‘Soluğumuz enselerinde’

Sosyal medya hesabında ki paylaşımından dolayı görevden alınan muhtar Yaman’a ‘Umutlu’ sahip çıktı.

Umutlu konuşmasında, "Belediye çalışanları soruşturma geçiriyor fakat ne hikmetse 15 günde suçsuz olduklarına karar veriliyor fakat Muhtar Yaman hakkında olayın üzerinden 45 gün gibi bir süre geçmesine rağmen hala bir sonuç elde edilebilmiş değil" dedi.

'ENDİŞELİYİZ'

Umutlu, "Endişemiz kurunun yanında yaşta yanmasın. Çünkü bizler çok iyi biliyoruz eğer bir suçlu aranacaksa belediyedeki personel alımlarında ki sivillere baksınlar. O zaman kimin nasıl alındığı ne amaçlarla hangi kurumların kimlere peşkeş çekildiği gün yüzüne çıkar. O zaman belli olur ak olup olmadıkları. Ülkemiz bunları hak etmiyor. Her gün şehit haberi duyuyoruz, her gün bir ailenin ocağı sönüyor yazık günah bu masum halkımıza bu ülke bunları hak etmiyor. Ülkemizi çıkmaza sokanları da bizler biliyoruz ve halkımıza da bunları anlatacağız" diye konuştu.

'SOLUĞUMUZ ENSELERİNDE'

Umutlu, "İzmit belediyesi Muhtarlar Masası Koordinatörü ne işe yarar anlaya bilmiş değilim, muhtarınız sıkıntıya düşmüş yardımcı olsanız yok olmazsınız. Sizden değilse 'bırakın ne hali varsa görsün' anlayışınızdan sıyrılın. Bizler yıllarca söyledik eğer yapamıyorsanız bırakın dedik ama bunlar da azıcık vicdan olsa zaten bırakırlar ama işleri güçleri bunların ihale olmuş, imanları da para olmuş" dedi. Konuşmasına devam eden Umutlu, "Zannetmesinler CHP’liler susuyor, bizler ise her istediğimizi yapmaya devam edelim öyle bir durum söz konusu değil enseniz de soluklarımızı hissetmeye devam edeceksiniz" sözlerini kullandı.

07 Eyl 2016 - 12:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.