Ünlü: PKK yakın zamanda bitecek

Partisinin il binasında gündeme dair açıklamalarda bulunana MHP İl Başkanı Aydın Ünlü açıklamasında PKK'nın bitmesinin an meselesi olduğunu dile getirerek, "Herkes terörün nasıl bittiğini görecek" dedi

Ünlü konuşmasında geçtiğimiz günlerde yaşanan terör saldırılarına dair yorumlarda bulunarak,” Önümüzdeki günlerde terör belasından Türkiye kurtulacak. Bu yapılara destek verenler, nasıl OHAL’de herkes kulağından tutulup cezaevine konuluyorsa bunlarda konulacaktır.  PKK’nın bitmesi an meselesidir. Önümüzdeki günlerde herkes terörün nasıl bittiğini görecek” değerlendirmesinde bulundu.

'BİRLİĞİMİZİ BOZMAK İSTİYORLAR'

Terör olaylarının esas amacının birlik bütünlüğümüzü zedelemek olduğunu belirten MHP İl Başkanı Aydın Ünlü,”Van, Bitli, Elazığ gibi illerimizde yapılan terör saldırılarının altında yatan tek bir neden var, Türkiye Cumhuriyetinin birlik ve beraberliğini bozmak. Bugün FETÖ, PKK, IŞİD gibi alfabemizdeki 29 harften her türlü permütasyondan terör örgütünü yazıp, ne kadar terör örgütü varsa, ne kadar geometride dikdörtgen şekil varsa hepsi bir araya gelip Türkiye Cumhuriyetinin birlik ve beraberliğini bozmak adına giriştiği operasyonlardır” dedi.

'BAŞARACAKLAR'

Ünlü konuşmasında,”Ne yaparlarsa yapsınlar, Türk Milliyetçileri, Ülkücü Camia Türkiye Cumhuriyetinin arkasında dimdik durmaya devam ettiği sürece hiçbir organizasyonda başarılı olamayacaklardır. Şehitlerimiz olacaktır. Askerimizi, polisimiz bu operasyonlarda hayatını kaybedecektir ama Türkiye Cumhuriyeti Devletini bekası için bunlar yaşanacaktır. Yaşanabilir. Bundan sonra da daha farklı eylemlerde olabilir. Fakat ne yaparlarsa yapsınlar asla başaramayacaklardır” ifadelerini kullandı.

'HERKES BİLSİN'

Ünlü sözlerini,”Amerika denilen küresel güçler tüm dünyayı dizayn edebilirler. Ortadoğuyu dizayn edebilirler, ediyorlar da. Ama tek Türkiye Cumhuriyeti’nde önce ülkem diyen bir siyasi parti var. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir siyasi parti yok. Bizlerinde siyaseten itilip kakıldığımız zamanlar oldu. En zor şartlardan biri de 1 Kasım seçimleridir. Ama herkes bilsin ki önce ülkem diyen siyasi, ideolojik bir hareketin neferleri var” şeklinde sürdürdü.

'TERÖR BİTECEK'

Ünlü,”Yeni nesil 15 Temmuz gecesi gördü. Darbe girişiminde tankların önüne yatanlara bakın. Ömer Halisdemir’in duruşu ülkücü bir duruştur. O da bir ülkücüydü. Derinceli gazimiz olan genç Halil İbrahim ülkücü bir babanın oğlu. Böyle bir yapının olduğu yerde terör faaliyetleri amacına ulaşamaz. Önümüzdeki günlerde terör belasından Türkiye kurtulacak. Bu yapılara destek verenler, nasıl OHAL’de herkes kulağından tutulup cezaevine konuluyorsa bunlarda konulacaktır.  PKK’nın bitmesi an meselesidir. Önümüzdeki günlerde herkes terörün nasıl bittiğini görecek” değerlendirmesinde bulundu.

'DEVLET GÖREVİNİ YAPIYOR'

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü sözlerini,” Başsavcımız kentimiz için bir değer. Başsavcımıza Kocaelililer olarak sahip çıkmayı başarabilirsek çok farklı şeyler yapabilecek kapasiteye sahip bir başsavcımız var. Yeni geldi ve farkındalığını hissettirecektir. Devlet görevini yapıyor. Kimsenin gözünün yaşına bakılmayacaktır. Önümüzdeki günlerde siyasi ayağı da devreye girecektir. Esas bombalar o zaman patlayacaktır. Asıl sürprizler o zaman olacaktır. Şu günlerde herkes devletin misafiri olabilir” ifadeleriyle sonlandırdı. n Bilal ÇIĞRIM

20 Ağu 2016 - 09:58 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.