SEDAŞ’A İş mükemmelliği 2016 etkinliğinde teşekkür plaketi

SEDAŞ, Bilişim teknolojilerine yaptığı yatırımlar ve QDMS ile Entegre Yönetim Sistemlerini kurmaya ait başarılı süreçlerini “İş Mükemmelliği’2016” etkinliği katılımcıları ile paylaştı

Kocaeli Üniversitesi Teknopark merkezli olarak kurulan ve kurulduğu günden bu yana hitap ettiği sektörlerde kurumsal verimliliği arttıracak, iş süreçleri yazılım çözümleri geliştirmek amacıyla faaliyetini sürdüren BimserÇözüm’ün düzenlediği ve bu yıl 3.ncüsü gerçekleşen “İş Mükemmelliği’2016” etkinliğinde SEDAŞ’ta sunumları ile yer aldı ve katılımcılar SEDAŞ’ın başarı hikayesini ilgi ile dinlediler. SEDAŞ’ta Kalite Sorumlusu olarak görev yapan Zülal Karagöz Başoğlu, Elektrik Dağıtımında SEDAŞ’ın İş Mükemmelliği projesine ait QDMS ile Entegre Yönetim Sistemlerini kurmaya yönelik başarılı süreçleri katılımcılar ile paylaştı ve kendisine SEDAŞ adına teşekkür plaketi verildi.

PANELLERLE DEVAM EDİLDİ

Bimser İş Mükemmelliği 2016’da sektörün önde gelen isimleri Haliç Kongre Merkezi’nde bir araya gelirken, sektörel çözümlerin yer aldığı etkinliğe SEDAŞ’ta Entegre Yönetim Sistemlerini kurmakla ilgili başarılı süreçlerin tanıtımını yaparak katıldı. Uluslar arası arenada kendine önemli bir yer edinen ve verimlilik odaklı bir vizyon ile sektördeki yerini alan Bimser; çoğu Türkiye’nin ilk 500 firması arasında yer alan ve sektörlerinde öncü 1000’i aşkın müşterisine sadece yazılım değil aynı zamanda başarılı çözümler sunuyor ve stratejik iş ortağı anlayışı ile hizmet veriyor. BimserÇözüm’ün ürünleri günlük hayatta 900.000’den fazla uç kullanıcı tarafından kullanılıyor. Bimser ile iş mükemmelliğini yakalamış kurumlardan katılım sağlayan konuşmacıların sunumları ile başlayan salonlardaki etkinlikler, ikinci oturumda sektör panelleri ile devam etti.

AÇIK, ŞEFFAF VE HIZLI BİR SİSTEM

SEDAŞ’ta Kalite Sorumlusu olarak görev yapan Zülal Karagöz Başoğlu, BimserÇözüm’ün bir ürünü olan ve SEDAŞ’taentegre yönetim sistemlerinde kullanılmaya başlanan QDMS’in açık, şeffaf, hızlı ve güvenilir bir Entegre Yönetim Sistemi olduğunu, kurumsal hafıza ve kurumsal bilgi havuzu oluşturduğunu belirtirken, proses adımlarını detaylı olarak tanımlayan ve bu doğrultuda performans kriteri oluşturulmasına olanak sağladığını belirtti ve akışların hazırlanabildiği bir alt yapı ile farklı kullanıcı ve yetki tiplerine de olanak sağladığını, ayrıca pozisyon adı, organizasyon yapısı gibi veri tabanında tanımlı bir verinin herhangi bir şekilde değiştirilmesi ile aynı anda gereken her yerde bu değişikliği yapabilmesinin önemli bir yetkinlik olduğunu söyledi.

‘DOKÜMANTASYON VE SÜREÇ YÖNETİMİYLE İLGİLİ İHTİYAÇLARIMIZA CEVAP VERİYOR’

Zülal Karagöz Başoğlu kendisinin de konuşmacı olarak katıldığı panelde,  BimserÇözüm’ü tercih etmelerinin nedenini belirtirken, “QDMS ve Ensemble yazılımlarının, Kalite Yönetim Sistemi ile ilgili tüm dokümantasyon ve süreç yönetimiyle ilgili ihtiyaçlarımıza cevap vermesidir. Bunun dışında BimserÇözüm’ün en güçlü yönleri Bimser Çözüm tarafından geliştirilen ürünlerin, Türkiye’nin önde gelen pek çok firması tarafından kullanılıyor olması, yazılım hizmetinin yanı sıra danışmanlık konusunda tecrübeli bir kadroyla faaliyet göstermesi, iyi bir problem çözücü ekibinin olması, ayrıca İzmit bölgesinde yer alması gibi nedenlerdir ve bunlar Bimser Çözüm ile çalışmamızda etkili olmuştur” dedi.

27 Eki 2016 - 10:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.