MHP Darıca'da yeni Başkan Aygün

Partisinin il binasında basın açıklaması yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Darıca'ya atanan yeni ilçe başkanını kamuoyuna tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü önceki gün partisinin il binasında haftalık basın açıklaması gerçekleştirdi. Konuşmasında genel ve yerel gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan Ünlü, Darıca yeni İlçe Başkanı Adem Emre Aygün'e yetki belgesini verdi. Kurultay ile ilgili soruları da cevaplayan Ünlü, "Genel Merkez'in kurultay için verdiği 10 Temmuz tarihinde kurultayımız gerçekleşecek" dedi.

YETKİ BELGELERİNİ VERDİ

Konuşmasının başında Darıce İlçe Başkanı’nın değiştiğini Körfez ilçe yönetiminden de yenilenmeye gidildiğini dile getiren Ünlü, "Kocaeli'ninde yakın takip ettiği gibi Darıca'da bir bayrak değişimi oldu. Önceki Darıca İlçe Başkanı olan Fatih Kürşat Demir'in istifasının ardından yine Darıca'da ciddi işler başarmış olan Adem Emre Aygün Darıca ilçe başkanlığına atanmıştır. Kendisine başarılar diliyorum. Aynı zamanda Körfez ilçe teşilatımızın da yönetiminde yenilenme yaşandı, Körfez İlçe Başkanımız Zeki Gürsu'ya de başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

'ONLARDA İMZA ATMIŞLARDI'

Olağanüstü kongre süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ünlü, "MHP Kocaeli teşkilatları Genel Merkez'le yoluna devam edecektir.Çağrı heyetinin açıklaması herkesi bağlar. Kurultay 10 Temmuz 2016 da yapılacaktır. Siyasi partiler parti tüzüğüne göre yönetilir. Bizi bağlayan tüzüktür. Bu tüzüğün altında genel başkan adayı olan herkesin imzası vardır. Bu tüzüğün altına onlarda imza attılar" dedi.

'OTURUP ÇAY İÇECEKLERDİ'

Geçtiğimiz haftalarda parti içindeki muhaliflerin Ankara Anadolu Otel'inde kurultay yapma isteklerini de değerlendiren Ünlü, "Kurultaylar otel salonlarına sığacak bir bir kurultay değildir. MHP'nin kurultayları 100 bine yakın insanın katıldığı kurultaylardır. Herhalde otelde kendi kendilerine oturup çay içeceklerdi" ifadelerini kullandı.

'HASSAS OLUNMASI GEREKİYOR'

AK Parti ile CHP arasındaki küfürlü diyaloglara ilişkinde açıklamalarda bulunan Ünlü,"Bizde parti olarak çok yakından takip ediyoruz. Nasıl bir ruh halinde yazdıklarını bilmiyorum. Bu konular onları bağlar. Parti içi disiplin olsaydı bu durum buraya varmazdı. AKP kendi yöneticisini cezalandırsaydı yada uyarsaydı CHP cevap vermezdi. Bugün en çok birlik içinde olmamız gereken bir durumdur. Biz MHP olarak bu hassasiyeti gösteriyoruz. Onların da göstermesi gerekiyor" dedi.

'SÖYLEMLERE DİKKAT EDİLMELİ'

Yaşanan süreçte söylemlerin çok önemli olduğunu dile getiren Ünlü,"İnanın bana kim ne söylüyorsa her şey kayıt altında alınıyor. 10 Temmuzdan sonra her şey durulacaktır. Kaybedecek bir ülküdaşımız yoktur. Yarın 2019 seçimleri geldiğinde bugün söyledikleri söylemler karşılarına çıkacaktır. Ben de diyorum ki kendi siyasi hayatlarının önünü kesmesinler. Hepimiz ülkücü teşkilatın içinden geldik. Onun için söylemler önemlidir. Bu açıdan herkesin temkinli davranması gerekir" şeklinde konuştu.

Darıca İlçe Başkanlığı

Adem Emre Aygün’ün listesi, Orhan Özcan, Şemsettin bahadır, Yusuf Yılmaz, Barış Şimşek, Bülent Aslan, Hasan Yeniay, Oğuz Kara, Kürşat Azeri,Tamer Güler,Ahmet Güneş, Volkan Bakır,Yunus Yıldırım,Tahsin Yıldız,Erdal Yılmaz,Ali Bıyık, Kadir Beytut,Emre Kankal,Onur Aydemir, Türker Aküzüm, Kürşat Tazegül, Murat Özcan, Ahmet Demircan, Aysel Özcan, Bora Aris, Yunis Gündüz, Veysel Erdem, Umut Şen, Mert Eren Güngör, Murat Karaboğa, Atilla Kalecik, Resul Ünsal, Sefa Aslan, Tuncay Özçelik

Zeki Gürsu’nun listesi

Ahmet Topuz, Muzaffer Sayıcı, Kenan Maden, Ertam Peker, Alptuğ Metin Aldemir, Süleyman Kökçam, Emrah İlter, Selçuk Sevgenç, Evrens Biçer, Recep Kansoy, Naci Özcan, Zeynep Ün, Sema Kambur,Yasemin Gönül Aykaç , Sevgi Avcı , Yasemin Yılmaz, Seval Doğan, Gülay Öztaş, Murat Erdi Şengül , Remzi Aykut, Kemal Pınarbaşı, Özmen Bedel, Ertuğrul Tutcu, Ergün Koç, SerdalKökçam, Eşref Öztürk, İlker Hafif, Erol Karadeniz, Yüksel Kavak, Cengiz Güngör , Atilla Yaşar , Sinan Çetin, Ahmet Ufuk Tilmaç , Arif Tekin, Ali Kaplan, Mehmet Doğan , Bayram Özen, Hasan Elibol, Nazmi İlhan ,Turan Özalp , Engin Kaya, İzzet Demirci, Necdet Doğan, Uğur Polat, Muhammed Metin, Koray Demirci, Zeynep Adibin Akyürek , NedinAtalan, Ethem Alp Düzgün n Bilal ÇIĞRIM

31 May 2016 - 11:33 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.