PİRELLİ’’ AİLE GÜNÜ’’NDE ÇOŞTU

Pirelli’de çalışan 2.700 çalışan ve aileleri her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘’PIRELLI AİLE GÜNÜ’’ 30 Ağustos Zafer bayramı ile birlikte gerçekleşti.

Lastik İş Sosyal Tesislerinde gerçekleşen etkinliğe Türk Pirelli Fabrika Müdürü Hakan Yalnız Personel Müdürü Can Güler,Serpil Köşker,Kamyon Üretim Müdürü Ahmet Oruç,Oto Üretim Müdürü Öder Kılıç,Lastik İş Genel Başkanı Abdullah Karacan,Genel Başkan Yardımcısı Necdet Ulusoy,Genel Sekreter Alaattin Sarı,Kocaeli Şube İdari Sekreteri Ercan Yavuz katıldı,çalışanlar  ve aileleri katıldı.

YALNIZ, ’’PIRELLI  OLARAK ÖNEMLİ İŞLER YAPTIK’’

Kahvaltı ve canlı müzik eşliğinde başlayan Pirelli aile gününde açılış konuşmalarını Türk Pirelli Fabrika Müdürü Hakan Yalnız ve Lastil İş Genel Başkanı Abdullah Karacan yaptı.Türk Pirelli Fabrika Müdürü Hakan Yalnız  aile gününe katılanlara hitaben yaptığı selamlama konuşmasında ‘’Çok kısa bir süre içerisinde bu kadar çoşkulu  organizasyonu sağladıkları için Lastik İş Genel Başkanı Abdullah Karacan’a teşekkür ediyorum.Umarım herkes güzel bir gün geçirir.Bulunduğumuz çoğrafyada yaşamak çok zor.Hepimiz Atatürk’ün çocuklarıyız.Birlik ve beraberlik içerisinde her türlü sorun ve engelleri aşarız.Şimdi vatanımıza nasıl sahip çıkıyorsak işimize ve aşımızada öyle sahip çıkmalıyızGeçmişimiz geleceğimizin teminatıdır.Pirelli olarak tüm çalışanlarımızın  katkılarıyla çok güzel işler yaptık,ülke ekonomisine önemli katkılar sağladık. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz.Bugün burada bulunan ve Zafer çoşkusunu beraber yaşadığımız herkese katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum’’dedi.

KARACAN’’ÇİFTE BAYRAM YAPIYORUZ’’

Programda konuşan Lastik İş Genel Başkanı Abdullah Karacan’’Bugünün anlamı çok büyük.30 Ağustos Zafer Bayramı ve Pirelli aile gününü birlikte kutluyoruz.Ülkemiz 15 Temmuz’da önemli bir sınavdan geçti.İkinci bir kurtuluş savaşı verdik.Ellerimizde bayraklarla güzel bir aile olarak be güzel günde toplanmanın mutluğunu yaşıyoruz.Biz birlik ve beraberlik içerisinde olursak aşamayacağımız engel yok.Katılan herkese teşekkür ediyor,iyi eğlenceler diliyorum’’dedi.

HEDİYE ÇEKİLİŞİ HEYECAN YARATTI

Pirelli aile günü etkinliğine katılan aillelrin çocukları çeşitli oyunlar ve şişme oyun standlarında eğlenerek doyasıya eğlendiler .Katılımcılara  sabah saatlerinde  kahvaltı,öplen kavurma ve pilav ikram edilirken,dondurma ikramı sıcakta herkesi serinletti.Canlı müzik kulakların pasını silarkan sanatcı Figen Özdil söylediği şarkılarla kerkesi çoşturdu.Düzenlenen yarışmalarda başarılı olanlara hediyeleri verilirken,hediye çekilişinde Televizyon,Çamaşır Maskinası ,Bulaşık Makinası,Elektrikli Süpürge,Ütü,Halı Bisiklet ve ev eşyalarında oluşan hediyeleri kazanmak için heyecanla takip edildi.Gün sonunda Pirelli çalışanları ve aileleri yorgun ve mutlu bir şekilde evlerine döndü.

                            

31 Ağu 2016 - 11:49 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.