Temel atma törenleri iptal

Yarın saat 11.00’de yapılması planlanan İzmit’te Otogar kavşağı mevkiinde kavşak düzenlemesinin temeli ve İzmit-Kandıra yolunun duble yol inşaatının t...

Yarın saat 11.00’de yapılması planlanan İzmit’te Otogar kavşağı mevkiinde kavşak düzenlemesinin temeli ve İzmit-Kandıra yolunun duble yol inşaatının temel atma töreni iptal edildi.Temel atma törenlerine Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile birlikte Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan da katılacaktı. Kandıra Belediyesi tarafından yapılan anons ile programın iptal edildiği duyurulurken, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder de haberi doğruladı. Özder Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte başka bir programa katılmak zorunda olduğundan dolayı temel atma programının ileri bir tarihe ertelendiğini söyledi.

14 Eki 2016 - 16:06 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.