Kent protokolünden bayram mesajları

Mübarek Kurban Bayramı’nda kent protokolü bayram mesajları yayımladı. Protokol üyeleri bayramın huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diledi

Manevi değerlerin ve duyguların paylaşıldığı bu özel günde siz değerli Kocaelilerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyor, mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Yüreklerde kurulan gönül köprüleri ile uzağı yakın eden bayramlar, dostluğu, barışı, huzuru, geleceği, soframızı, mutluluğumuzu, hüznümüzü, yalnızlığımızı paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi en sıcak şekilde hissettiğimiz mübarek ve mukaddes günlerdir. Toplumları birleştiren, gerçek manada huzur, barış ve güven ortamını sağlayan unsur, milli birlik anlayışı içerisinde, yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamaktır. Güçlü olmanın en önemli şartı milletçe ortak hedefler doğrultusunda birleşebilmektir. Bu mübarek Kurban Bayramında; canlarını bu vatan, millet ve devlet uğruna feda eden, sahip olduğumuz tüm değerleri bizlere armağan eden şehitlerimizi  ve 15 Temmuz darbe gecesinde tanka, tüfeğe ve mermiye iman dolu göğsü ile karşı koyan ve şahadete erişen Demokrasi Şehitlerimizi  bir kez  daha  rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle; en büyük zenginliğimiz olan birlik ve beraberliğimizin bozulmaması dileğiyle, değerli Kocaelili hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutluyor, bayram coşkusunun ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu

‘BİR BAYRAMA DAHA KAVUŞTUK’

Bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın heyecanı içindeyiz. Tüm İslam âlemi olarak mübarek bayrama ulaşmanın şükrünü yaşıyoruz. Ancak bu bayram içimizde burukluk ve üzüntülerimiz var. Özellikle İslam aleminde, yanı başımızda çok ciddi dramlar yaşayan kardeşlerimiz var.  Bizler, ülke olarak, bu bayrama 15 Temmuz hain saldırısının ve onun getirdiği sıkıntıların ve acıların etkisiyle giriyoruz. O hain saldırıdaki kayıplarımıza üzülerek giriyoruz. Allah vatanları, milletleri, bayrakları için şehit olan vatandaşlarımızın mekânlarını cennet etsin. Güneydoğu’da ve ülkemizin farklı noktalarında aynı çevrelerce üzerimize salınan farklı terör örgütlerinin yaptığı kayıpların acısını da yüreğimizde yaşıyoruz. Bir yandan da içimizdeki umutla bayramı karşılıyoruz. Ülkemiz başta olmak üzere tüm İslam alemine acıların yaşanmadığı, bayramı bayram tadında geçirmesi dileğinde bulunuyorum. İzmit Belediyesi olarak, halkımızın en güzel şekilde bayramı yaşaması, bütün temel ihtiyaçlarını en güzel şekilde karşılaması için  bu bayramda da hizmetlerimize devam ediyoruz. Halkımız refah huzur ve mutluluk içerisinde sorunsuz şekilde bayramlarını yaşasınlar istiyoruz. Belediyemiz gerek temizlik, gerek Zabıta, gerek çevre olmak üzere tüm birimleriyle halkımızın güzel bir bayram geçirmesi için elinden geleni yapacak.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan

……………………………………………………….

‘BİRLİK VE BERABERLİK PEKİŞMELİ’

Başta Kocaelili hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Birlik ve beraberlik içinde huzurla geçireceğimiz nice bayramlar dilerim. Dini bayramlarımız ibadetin berekete ve paylaşmaya dönüştüğü, dargınların barıştığı, çocukların güldüğü, yaşlıların sevindiği olmazsa olmaz vecibelerimizdir. Bu mübarek günün vesilesi ile mutluluk ve huzurun tüm yaşantımıza yayıldığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bir dünya özlemiyle siz değerli hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı kutlar, tekrarını görmek duasıyla hepinize sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunarım.

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu

‘BARIŞ VE HUZUR DİLEĞİYLE’

Bayramlar coşku, umut ve mutlulukla beklediğimiz özel günlerdir. Çünkü bayramlar kardeşliğin perçinlendiği, küslüklerin bittiği, ortak değerlerin hatırlandığı günlerdir. Tam da bu nedenle bayramlarda,  şehitlerimizi minnetle anarken, ülkemizde ve coğrafyamızda barış ve huzur talebimizi daha yüksek sesle dillendirmeliyiz. Farklılıklarımızla bir arada yaşayabileceğimiz, evrensel insan hakları ve demokrasinin egemen olduğu, terör ve şiddetin son bulduğu, geleceğe umutla baktığımız, çocuklarımızın güldüğü bir Türkiye umuduyla herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.

 ‘SEVGİ VE HUZUR DİLEĞİYLE’

Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir.  Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle.

CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet

……………………………………………………….

11 Eyl 2016 - 13:05 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.