Ekrem Ertürk vefat etti

Kandıra’da spor camiasının markalaşmış isimlerinden biri olan Yeni Kandıraspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ekrem Ertürk (77), vefat etti

Kandıra’da spor camiasının tanınan ve sevilen isimlerinden Yeni Kandıraspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ekrem Ertürk, bir süredir mide rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Önceki gün aniden rahatsızlanarak Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ertürk (77), doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

ÖMRÜNÜ SPORA ADAMIŞTI

Yaklaşık 40 yıldır Kandıra'da sporun nabzını tek başına tutarak adeta ömrünü spora adayan Ertürk’ün ölüm haberi spor camiasını ve sevenlerini yasa boğdu. M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi sağlık memurlarından Emine Alkandurur’un babası olan Ertürk, evli ve 4 çocuk sahibiydi. Cenazesi bugün Ahmatlı Camii’nde Cuma namazına müteakip kılınan olan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedildi. n Ünal CANKURT

18 Kas 2016 - 14:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.