Dünya 3.cüsü güreşçi Ceyhan’ı ziyaret etti

Geçtiğimiz hafta Polonya’nın Wallbrzych kentinde yapılan Büyük Veteranlar Serbes Güreş Dünya Şampiyonası’nda 3. olan Kocaelili sporcu Nazmi Kahveciler AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ı ziyaret etti

Nazmi Kahveciler geçtiğimiz hafta Polonya’da yapılan Büyük Veteranlar Serbes Güreş Dünya Şampiyonası’nda 97 kiloda 3.olarak bronz madalya kazandı ve büyük bir başarıya imza attı. Kahveciler bu başarısının ardından hocası Levent Gürbüz ile AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ı makamında ziyaret ederek destek sözü aldı.

BAŞKANDAN DESTEK İSTEDİK

Ziyaretin ardından konuşan güreşçi Nazmi Kahveciler,” İl Başkanımız Şemsettin Ceyhan bundan 10 yıl önce benimde gençlik kollarında görev yaptığımız zamanda bizim gençlik kolları başkanımızdı. Bende Sanayi Mahallesi temsilcisi ve il gençlik kolları yönetimindeydim. İl başkanı olduğundan beri Şemsettin başkanımıza gelemedik. Bu vesileyle geldik, kendisine siyasi arenada başarılar dileklerimizi ilettik. Başkanımıza şampiyonluk hakkında bilgiler verdik ve kendisinden daha çok destek beklediğimizi ifade ettik” dedi.

HEDEFİM ŞAMPİYONLUK

Polonya’daki şampiyona ve elde ettiği başarı hakkında da değerlendirmelerde bulunan Nazmi Kahveciler,” 15 yıldır hayat kimyada is ve yangın güvenlik saha sorumlusu olarak çalışmaktayım ve çalıştığım sure içerisinde idarecilerden hep destek gördüm. Yine 2011 yılında da Arnavutlukta dünya şampiyonu da oldum. 2017 de Bulgaristan’da yapılacak dünya şampiyonasında altın madalya kazanmayı hedefliyorum. Polonya’daki şampiyonada emeklerimin karşılığını almak güzel oldu. Her şeyden önemlisi, ülkemizin bu zor günlerinde Türk bayrağını orada bulunan herkese alnımızın akıyla göstermek oldu” ifadelerini kullandı.

ÖNEMLİ BİR BAŞARI

Güreşçi Nazmi Kahveciler’in ardından kısa bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan,” Nazmi kardeşimizin başarısı kentimiz ve ata sporumuz güreş adına oldukça önemlidir. Kendisini bir kez daha tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Kocaeli’de ata sporumuz güreşin gelişmesi adına elimizden geleni yapıyoruz ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu. n Diren ÇELİK

23 Eki 2016 - 14:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.