Güzel Sanatlar Fakültesi’nde yılın ilk sergisi: "Kavanoz Dipli Dünya"

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik-Tasarım Bölümü 3. sınıf öğrencileri Ecem Hatipoğlu ve Roysi Patramilo’nun "Kavanoz Dipli Dünya" a...

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik-Tasarım Bölümü 3. sınıf öğrencileri Ecem Hatipoğlu ve Roysi Patramilo’nun "Kavanoz Dipli Dünya" adlı sergileri, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki tarafından açıldı. Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Zehra Canan Bayer, öğretim görevlileri, öğrenciler ve sanatseverlerin de katılımıyla 31 Ekim’de Fakülte Antre Sanat Galerisi'nde açılan sergide, Ecem Hatipoğlu ve Roysi Patramilo'nun 2016 yılında kağıt, kraft, siyah karton, gri karton ve kağıt üzerine kuruboya, suluboya, jel kalem, karakalem, marker ve akrilik teknikleriyle yaptığı 12 eser yer aldı.

Öğrencilerin kişiliklerini, algılarını ve bunlardan bağımsız olarak dostluklarını sorgulayıp çelişkiler ve çakışmalarından bir çıkış noktası alarak ‘Kavanoz’ imgesini ana eksene aldıkları sergi, 13 Kasım 2016 Pazar gününe kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

03 Kas 2016 - 10:50 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.