TES’in kurs etkinlikleri başladı

Türk Eğitim-Sen Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Hakan Önerden şube binasında yaptığı basın açıklamasında sendika üyeleri arasında verilecek olan kurs etkinliklerinin başladığını duyurdu.

Türk Eğitim-Sen Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Hakan Önerden dün sendika binası içerisinde sendikada verilen ücretsiz kurslarla ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi. Kurs verecek olan öğretmenlerinde katılım gösterdiği basın açıklamasında Türk Eğitim-Sen Kocaeli Şube Başkanı Yaşar Şanlı, Başkan Vekili Feyzullah Divli ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.

'ÖNEMLİ FALİYETLER'

Türk Eğitim-Sen Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Hakan Önerden yaptığı basın açıklamasında, "Türk Eğitim Sen Kocaeli 1 Nolu Şube olarak gerek il ve ilçe yöneticileri gerekse tüm üyeleriyle hep bir aile olmak için gayret gösterdik.  Ve bu gayret kimi zaman hak mücadelesi adına meydanlarda ve mahkeme salonlarında, kimi zaman ise sosyal ve kültürel etkinliklerle adeta gıpta edilesi bir seviyeye ulaştı.2015-2016 eğitim öğretim yılında açtığımız Çocuk Resimleri Yorumlama, Hafıza Teknikleri, Hızlı Okuma Kursları ve üniversite onaylı Öğrenci Koçluğu semineri üyelerimizin mesleklerinde başarılı olmaları adına çok önemli faaliyetlerdi" dedi.

'3 ÖNEMLİ KURS AÇTIK'

Önerden devamında, "Bu seneye de doğa ve kültür turizmi amacıyla; önce Taraklı-Göynük- Çubuk Gölü; ardından Hidiv Kasrı-Atatürk Arboretumu-PierLoti -Eyüp -Tuzla Marina olmak üzere iki geziyle başladık. Sırada Abant-Gölcük gezimiz var.Bugün ise Fotoğrafçılık, Halk Oyunları (Karadeniz ve Zeybek)  ve İngilizce olmak üzere üç önemli kursumuzun açılışı için buradayız. Üyelerimizin bu kurslara gösterdiği rağbet ve bu vesilesiyle üyelerimizle birlikte olmaktan dolayı da çok mutluyuz. Bu kursların bitiminde sırada İnşallah Beden dili, İletişim ve Kişilik Tipleri seminerleri var. Bu ilgi ve alakanın o seminerlerde de olacağı kanısındayız" diye konuştu.

BAŞARILAR DİLEDİ

Önerden konuşmasının devamında, "Sendikamız ve sendikamıza ait tüm hizmetlerimizin, üyelerimiz için her zaman aynı samimiyet ve gayretle devam edeceğine hiç şüpheniz olmasın. Her daim dinlenip manzara eşliğinde çay ve kahvenizi yudumlayabileceğiniz sıcak bir ortam; gündemi takip edebileceğiniz birçok gazete ve dergi, tadı doyumsuz sohbetler ile kapımız ve gönlümüz her zaman açık; her zaman sizleri bekler olacaktır. Bu vesileyle kurslarımızın düzenlenmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ve rahatından vazgeçerek bu kurslarımıza katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyor; tüm kursiyerlerimize başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı. Bilal ÇIĞRIM

07 Ara 2016 - 11:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.