100 Çukurovalı iftarda hasret giderdi

Kocaeli Çukurovalılar Derneği, geçtiğimiz akşam Seka Park Otel’de düzenlediği iftarda hemşerileriyle bir araya geldi

2000 yılında Adana, Hatay, Mersin ve Osmaniye’yi bünyesinde toplayarak kurulan Kocaeli Çukurovalılar Derneği’nin her yıl geleneksel hale getirdiği iftar bu yıl da gerçekleşti. Seka Sahil Restoran’da düzenlenmesi planlanan iftar programı hava şartlarından dolayı Seka Park Otel’e alındı. İftara Dernek Başkanı Erdoğan Davut ve 2. Başkan Mustafa Akkulakoğlu, KOÜ Rektör Danışmanı Necmi Özdemir, Diş Hekimliği Fakülte Dekanı Ali İhya Karaman, Aydınlar Ocağı eski Başkanlarından Ahsen Okyar ile birlikte yaklaşık 100 üye katıldı.

‘27 BİN 200 HEMŞERİMİZ VAR’

İftar öncesi konuşan Kocaeli Çukurovalılar Derneği Başkanı Erdoğan Davut, “Geçen yıllarda geleneksel olarak yaptığımız iftarımızı bu yıl da yaptık. Kocaeli’de TÜİK verilerine göre yaklaşık 27 bin 200 hemşerimiz yaşamakta. Burada bir aile ortamı içerisinde hem memleketimizin hasret gidermeyle hem dostlarla bir arada olma amacıyla bu kutsal ayda dini vecibelerimizi yerine getirirken bir yandan da birlikte olmanın hazzını yaşıyoruz. Bir de kent bayramlaşmasında hemşerilerimizle birlikte bayramlaşmamız olacak. Bu perşembe günü de siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızla geleneksel iftar programında bir araya geleceğiz. Herkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum” dedi. n Pınar GÜL

29 Haz 2016 - 13:27 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.