İzmit'te çocuklar haklarını öğreniyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından Türkiye’de ilk kez faaliyete geçirilen Çocuk Hakları Okulunda, binlerce öğrenciye hakları öğretiliy...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından Türkiye’de ilk kez faaliyete geçirilen Çocuk Hakları Okulunda, binlerce öğrenciye hakları öğretiliyor. Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen eğitim programı ile İzmit’teki ilkokul 4. sınıf öğrencilerinin tamamına hakları anlatılacak. Salı ve Perşembe günleri gerçekleştirilen etkinlikte okullardan öğrenciler araçlarla alınıp Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Çocuk Hakları Okuluna getiriliyor. Burada uzman kişilerce öğrencilere madde bağımlılığı, şiddet ve istismar konularında bilgiler verildiğini söyleyen yetkililer” düzenlemiş olduğumuz bu eğitimler ile çocukların daha güvenli, birbirine saygılı, fiziksel ve ruhsal gelişimleri tam bir toplumda büyümeleri amaçlanmaktadır. Eğitimin sonunda öğrencilere katılım sertifikası ve haklarını anlatan kitapçık veriyoruz” dediler.

05 Kas 2016 - 15:39 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.