Hacıoğlu örnek mahalle olmak için hazırlanıyor

İzmit Belediyesi’nin, Çayırköy Hacıoğlu Mevkii’ndeki “Örnek Mahalle” uygulaması mahalleye ayrı bir çehre kazandırıyor. Gölkay Park ile Paşa suyu arası...

İzmit Belediyesi’nin, Çayırköy Hacıoğlu Mevkii’ndeki “Örnek Mahalle” uygulaması mahalleye ayrı bir çehre kazandırıyor. Gölkay Park ile Paşa suyu arasında yer alan yaklaşık 50 haneli Hacıoğlu’nda uygulana uygulama şekillenmeye başlıyor. Hacıoğlu köyünde yapılan proje, bina için cephe düzenlemeleri, cephelerdeki niteliksiz eklerin kaldırılması, tadilat yapılması düşünülen sundurmaların ahşap ana taşıyıcıları ve karkas sisteminin onarılıp, çatı örtülerinin değiştirilmesi ve cephe bütünü içerisinde birbiriyle uyumlu hale getirilmesi, mevcut kapı ve parmaklıkların boyanması, ahır tadilatlarının yapılması, çevresel anlamda yol ve kaldırım düzenlemelerinin yapılması gibi müdahaleleri içermektedir. 394.481,95 TL maliyetli proje kapsamında başlatılan cephe ve sokak sağlıklaştırma projesinin bu yılsonunda tamamlanması planlanmaktadır.

21 Ağu 2016 - 17:01 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.