Kartepe Belediyesi’nden borç yapılandırma uyarısı

Kartepe Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, Resmi Gazete’de yayınlanarak 1 Eylül itibariyle yürürlüğe giren, borçların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun ile ilgili vatandaşlara hatırlatmada bulundu

Kartepe Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklama da, ““Belediyemiz Mükellefleri, Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Servisimize gelerek borçlarını yapılandırabilirler ve kanunun öngördüğü avantajlardan faydalanabilirler. Kanunun öngördüğü yapılandırma fırsatını kaçırmak istemeyen mükellefler, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Dicle Caddesi No:12 Kartepe/KOCAELİ adresinde bulunan belediye hizmet binamıza gelerek yapılandırma işlemi için başvurada bulunmalıdır.19.08.2016 tarih ve 29806 Sayılı Resmî Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun ile birlikte, belediyeye ödenmesi gereken vergiler ile bunların ceza ve faizlerinin yapılandırılabileceği, 1 Eylül itibari ile yürürlüğe girmiştir.” sözlerine yer verildi.

03 Eyl 2016 - 14:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.