Başsavcı Küçük, yargıtaya gidiyor

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, Yargıtay Savcısı olarak atandı.

15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi sonrası başlatılan paralel yapı operasyonları sürerken, dün çarpıcı bir gelişme yaşandı. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı görevini yürüten Mustafa  Küçük, Yargıtay Savcısı olarak atandı.

‘TEKLİF GELDİ, KABUL ETTİM’

Yargıtay Savcısı olarak atanan Mustafa Küçük konuyla ilgili, “Yargıtay’dan savcılık için teklif geldi. Ben de şuan orada böyle bir ihtiyaç olduğu için kabul ettim. Zaten görevimle eşdeğer bir görev. Buradaki görevlendirmelerimi teslim ettikten sonra yeni görev yerime başlayacağım” ifadelerini kullandı.

26 Tem 2016 - 17:03 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.