Hürriyet: Bütünlüğümüz hedef alındı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet,"  CHP terörün kökünü kazımak için var gücüyle çalışamaya devam edecektir" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Artvin'de uğradığı silahlı saldırı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Kocaeli Milletveki Fatma Kaplan Hürriyet yaptığı değerlendirmede saldırının sadece Cumhuriyet Halk Partisi'ne değil demokrasi ve cumhuriyete yapıldığını dile getirdi. Hürriyet, "Bu saldırı bütünlüğümüze yönelik bir saldırıdır. Cumhuriyet tarihinde belki de ilk defa ana muhalefet partisi böylesine bir saldırıya maruz kaldı. Ama biz ne gerekiyorsa yapacağız. Bugüne kadar terörün karşısında hep dik durduk, bundan sonrada duracağız. Bunun son olmasını diliyorum. Son olması içinde çalışacağız" ifadelerini kullandı. n Bilal ÇIĞRIM

26 Ağu 2016 - 16:18 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.