FETÖ mağdurlarından dilekçe kuyruğu

FETÖ mağdurları için Valilik A Blok giriş katında “OHAL Dilekçe Kabul Masası” hizmet vermeye başladı

OHAL kapsamında FETÖ Terör Örgütü operasyonlarında açığa alınan ve görevden uzaklaştırılan mağdurlar Valilik’te kurulan “OHAL Dilekçe Kabul Masası’nda” mağduriyetlerini dile getiren dilekçelerini teslim etmeye başladı. “OHAL Dilekçe Kabul Masası’nda” Valilik Yazı İşleri, İl İdare kurulundan 2 memur görevlendirildi.

DİLEKÇELER ANKARA’DA İNCELENECEK

Dilekçeler Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ağırlıkta olmak üzere emniyet, askeriye, karayolları ve sağlık Müdürlüklerinden geldi. Bakanlık emri ile tüm illerde açılan “OHAL Dilekçe Kabul Masaları ” yine ikinci bir emre kadar bakanlıktan gelecek emre kadar açık kalacak. Dilekçeler OHAL Kocaeli Başkanlığı’nda toplanacak. Öte yandan Valilik bünyesinde oluşturulan kurullar, kendilerine ulaştırılan itirazları, detaylı inceleme yapılmak üzere Ankara’ya gönderecek. Ancak valilikler, özerk yapılarından dolayı üniversiteler ve belediyelere ilişkin itirazları değerlendirmeyecek. Üniversitelerle ilgili itirazlar, yine buralarda oluşturulan komisyonlarda değerlendirilecek. n Bilal ÇIĞRIM

20 Eyl 2016 - 16:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.