Kılıçdaroğlu'nun masasındaki anket

Cumhurbaşkanlığı adayı olarak Ekmeleddin İhsanoğlu'nu tercih ettiği için eleştiri oklarının hedefi olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlere az bir zaman kala anket şirketleriyle dirsek temasını da sıklaştırdı.

Son günlerde farklı anket şirketlerinin açıkladığı rakamlarda Başbakan Erdoğan'ın Demirtaş ve İhsanoğlu'na karşı ezici bir üstünlük sağladığı sonucu ortaya çıkınca, Kılıçdaroğlu da tarafsızlığına inandığı anket şirketine detaylı bir araştırma yapması talimatını verdi.

CHP liderinin beklediği sonuçlar dün akşam itibariyle masasına geldi. Edinilen bilgiye göre; Kılıçdaroğlu'nun yaptırdığı ankette Başbakan Erdoğan ile İhsanoğlu arasındaki farkın 4 puana kadar indiği sonucu ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu'nun anketinde Erdoğan'a destek yüzde 43, CHP ve MHP'nin "Çatı Adayı" Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek yüzde 39 olarak belirlendi. Yüzde 8'lik kesimin Selahattin Demirtaş'ı desteklediği araştırmada, yüzde 10'luk kesimde henüz hangi adaya destek vereceğine karar vermiş değil...

İhsanoğlu'nun toplum tarafından tanınmaya başladıkça daha çok destek alacağından umutlu olan Kılıçdaroğlu'nun araştırmadan çıkan sonuçları MHP Lideri Devlet Bahçeli ile de paylaşacağı öğrenildi.

13 Tem 2014 - 21:11 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.