KTO üyeleri VIP Spor Tesisleri hizmetlerinden indirimli yararlanacak

Körfez Ticaret Odası Üye odaklı yaklaşımı ve üyelerine sunduğu hizmetlerine bir yenisini, daha ekleyerek VIP AthleticClup Spor Tesisleri ile protokol imzaladı.

Körfez Ticaret Odası Üye odaklı yaklaşımı ve üyelerine sunduğu hizmetlerine bir yenisini, daha ekleyerek VIP AthleticClup Spor Tesisleri ile protokol imzaladı. KTO üyelerine pek çok avantaj sağlayan bu protokolle üyeleri VIP AthleticClup Spor Tesislerine gittiklerinde pek çok branşta hizmet veren clubten indirimli olarak yararlanabilecek. İmzalanan protokolle Körfez Ticaret Odası üyeleri VIP AthleticClup Spor Tesislerinden indirimli spor yapma olanağı bulacak. Protokol imza töreninde konuşan KTO Başkanı Moralı ‘’üyelerimiz için kurumlarla görüşmelerimiz ve indirim protokollerimiz devam edecek imzalanan protokolün odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

27 Oca 2017 - 13:53 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.