‘Yelken Kafe, Kocaeli’ye değer katar’

Derince’de yaptığı ziyaretler kapsamında Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant’ın inşa çalışmalarını inceleyen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, projenin ilimize değer katacağını be

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut eşliğinde ilçede bir takım incelemelerde bulundu. Gerçekleşen program dahilinde Yavuz Sultan Mahallesi’nde yer alan Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restoran’ın inşa çalışmalarını yerinde takip eden Başkan Yardımcısı Koca, daha sonra Başkan Bulut ile birlikte Harikalar Sahili’ni gezdi. Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restoran’ın Derince ve Kocaeli’ye değer katacağını aktaran Başkan Yardımcısı Salih Koca, “Körfez manzarasıyla ve mimari özelliğiyle çok güzel bir proje. İçerisinde yer alacak sosyal alanlarıyla da tüm kesimlere hitap eden bir çalışma. Bu bakımdan Derince’ye ve Kocaeli’ye oldukça önemli bir değer katacak. Harikalar Sahili’nin güzelliğiyle bir bütünlük oluşturacak olan prestij proje şimdiden tüm halkımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

27 Eyl 2016 - 16:20 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.