Kartepe Zabıtası’ndan fırınlara denetim

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelindeki ekmek fırınları ve unlu mamul üretimi yapan esnafları denetledi

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilimizde 250 gram ekmeğin geçtiğimiz ay içerisinde mahkeme kararı ile 1 TL’ye düşmesi ardından ilçe genelindeki ekmek fırınlarına eş zamanlı tebligatta bulundu. Zabıta ekipleri mahkeme kararına uyulması yönünde fırınlara gerekli ikazları yaptı.

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ekmek üretimi ve satışı yapan işletmelere yönelik denetimlerinde gramaj ve fiyat tarifelerini denetledi. Halk sağlığını yakından ilgilendiren konularda hassas davrandıklarını hatırlatan Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik, “Ekmek fırınları ve unlu mamul üretimi yapan esnafa yönelik yaptığımız denetimlerimizi belirlenen periyotlar halinde aralıksız sürdürmekteyiz. Kartepe ilçemizdeki denetimler sırasında ekiplerimiz ekmek gramaj ve tarifelerinde bir olumsuzlukla karşılaşmadı” açıklamasında bulundu.

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların her hangi bir olumsuzlukla karşılaşmaları durumunda belediyenin 373 60 60 ve 444 33 73 numaralı telefonlarına şikayetlerini iletmelerini istedi.

17 Eki 2016 - 17:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.